Längtan

Idag längtar jag efter något som jag inte lyckas fånga i tanken och sätta ord på. Det är en stark längtan som finns i mig och som då och då gör sig påmind. Kanske bottnar det i att jag längtar bort. Att jag längtar efter något annat. Efter en positiv förändring.

Kanske är det en identitetskris där jag blickar bakåt men saknar riktning framåt. Där jag står och stampar och där livet fortsätter att vara en kamp mot den sorg som tycks följa mig genom livet.

Eller så är det bara en längtan efter att få leva med en känsla av lycka, trygghet och ro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s