Lagerutförsäljning Bellio

Idag var det lagerutförsäljning hos Bellio så lilla tjejen och jag passade på när storfröken var på dagis. Webbutiken MadeForKids hade också representanter och kläder från bl a Katvig, Geggamoja, Snoffs och Isbjörn.

Jag har gått och sneglat på Bellio-tofflorna ganska länge så det kändes som ett perfekt tillfälle att fynda. Hittade till råga på allt ett av mina favoritpar med igelkottar på. Utöver tofflor blev det en långärmad aptröja från Snoffs till lillasyster och en hoodie från Geggamoja till storasyster.

20110824-045128.jpg

2 reaktioner på ”Lagerutförsäljning Bellio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s