Galenskap

Efter P90X ramlade M över ett nytt träningsprogram med det tämligen avskräckande namnet insanity. Det är ett hemträningsprogram med tuff träning under 60 dagar. Jag är generellt lätt skeptisk till hemträning men efter tre månader med P90X så måste jag erkänna att det kan vara tufft, roligt och effektivt.

Insanity tycks gå ut på högintensiv intervallträning med väldigt korta vilopauser. Galet, ja!

Vi testade Insanity Plyometric Cardio Circuit igår och idag känner jag mig helt mörbultad. Träningsvärk i rygg, armar, axlar och ben och en känsla av total utmattning. Med bikram yogan blir det två tuffa pass på mindre än en vecka och jag tror allvarligt talat att min kropp kommer säga upp bekantskapen med min hjärna snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s