Pumpasoppa

Såhär i Halloween- och Allhelgonatider känns det rätt med en pumpasoppa. Det är nog inget vi själva skulle komma på att laga, men fröken Lina hade tydligen bestämt att det var något vi skulle äta denna vecka. Det intressanta är att vi fick samma recept i Linas matkasse för två år sedan.

Vi tycktes oss minnas att det inte var någon favorit men denna gång var vi mer mottagliga och tyckte det smakade riktigt gott. Kan det måhända ha att göra med att vi ändrat kost och uppskattat olika typer av grönsaker mer?

20111101-181513.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s