Inskolning dag fyra

Dag fyra på inskolningen och schemat för dagen var att lämna en längre stund. Jag var inställd på att vara med ett tag på morgonen, men blev hemskickad direkt efter lämning med uppmaningen att komma vid tre förutsatt att ingen ringde tidigare.

Nervöst knatade jag hemåt och inväntade samtalet som aldrig kom. Jag hann istället med att springa intervaller med Sofia och ta en sväng till centrum.

Intervallerna var tuffa och jag kände mig återigen rätt sliten. Märker att på samma sätt som jag faller in i ett visst tempo vid distanslöpning så faller jag in i ett visst tempo vid intervallträningen. Jag har fastnat i två lägen och vet inte hur jag tar mig därifrån. Kanske ska börja med att definiera vad jag vill uppnå?

Tillbaka till inskolningen… Vid hämtning var det glada miner och allt hade gått jättebra. Känns riktigt skönt att inskolningen därmed anses färdig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s