Stora mängder frukt

De två senaste leveranserna av Linas matkasse har jag fått reklamera ett par grönsaker och jag måste säga att det har skötts väldigt smidigt. Reklamationen görs på nätet och på nästa räkning krediteras man motsvarande belopp.

Vid senaste leveransen fick vi en extra fruktpåse med 4,5 kg frukt och jag antar att det är ytterligare plåster på såren. Mycket uppskattat men då jag samma dag bunkrat upp med frukt från affären stod vi här med stora mängder frukt. Sicken tur att vi har en råsaftcentrifug och att hela familjen uppskattar ett glas apelsin- och morotsjuice.

20111201-150531.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s