Insikt

Satt i bilen och hörde en låt som jag fastnat för. Jag är rätt sent ute när det gäller musik och lyssnar sällan på annat än radio, men som tur var kunde SoundHound hjälpa mig att ta reda på att det var Adeles låt Set Fire to the Rain. Det intressanta i historien är att jag insåg att min senaste SoundHound-sökning varit på samma artist men med en annan låt.

Jag tycks fastna för Adele helt enkelt.

En reaktion på ”Insikt

  1. Jag är nog också lite efter när det gäller musik 🙂 Har ”upptäckt” både Adele och Lily Allen hyfsat nyligen och nu går deras fantastiska låtar på högvarv här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s