Familjegympa blev familjebad

Tanken var att loppan och jag skulle gå på Friskis familjegympa med en annan familj men eftersom de drabbades av kräksjuka fick vi ställa in. M och jag föreslog att vi skulle ta en familjedag istället och åka till Aquaria. Det förslaget blev nedröstat av L med detsamma. Hon ville åka och bada.

Mörbybadet brukar vara en favorit, men vi slog på stort och åkte till Fyrishovs äventyrsbad istället. W var skeptisk och väldigt trött när vi kom fram, men L hoppade, åkte vattenrutschkanor och simmade under vattnet. En riktigt badglad tjej vi har. Föga hade vi dock anat att W skulle visa sig vara snudd på våghalsigare än syrran. På med puffar och sen skulle det simmas och hoppas från kanten och helst utan att mamma eller pappa tog emot. W var vild och lycklig.

Tror W ville bosätta sig i skåpet istället för att åka hem.

20120107-165106.jpg

En reaktion på ”Familjegympa blev familjebad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s