Back in business och dagarna försvinner

Hinner inte riktigt med några av mina intressen just nu. Omställningen till att gå från föräldraledig till att arbeta tar sin lilla tid. Det känns fortfarande otroligt roligt att jobba och under de här veckorna har jag vid flera tillfällen känt att jag tycker om mitt jobb. Den känslan kan jag ärligt säga att det var bra länge sedan jag hade senast.

På hemmafronten är det full fart framåt. Tjejerna får allt mer utbyte av varandra i takt med att W blir äldre. Jag känner att vi är inne i en harmonisk period just nu där samspelet i familjen fungerar bra. Det enda lilla gnisslet är att nattsömnen blir störd eftersom W börjat vakna pga hunger varje natt. Hon är så liten och nätt och jag tror att vi måste ladda med mer mat och fett under dagen.
Dags att cykla hemåt.

20120126-171018.jpg

2 reaktioner på ”Back in business och dagarna försvinner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s