Innebandytorsdag

Har inte känt mig helt frisk de senaste dagarna men bestämde mig för att jag var tillräckligt frisk för att vara med på dagens innebandy med kollegorna. Förra veckan var vi tolv personer och körde i lag om fyra personer. Den här veckan var vi bara sex personer så det blev till att spela hela timmen utan vila. Trodde det skulle vara tufft, men det blev den roligaste gången hittills. Äntligen börjar jag få lite bollkoll och behöver inte stå och häcka vid mål hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s