Bikram ikväll

Väskan är packad och yogamattan är med. Är en aning nervös inför passet men längtar samtidigt efter att få sträcka ut och mjuka upp mig.

Mer än två månader sen förra bikrampasset och jag räknar med att få lida för det ikväll. Ikväll kör vi!

20120308-101911.jpg

En reaktion på ”Bikram ikväll

  1. Åååh, tänk om jag hade vetat det här – då hade jag ju följt med! Thomas hade ingen dykning igår så det hade funkat för en gångs skull. Kanske på söndag istället?
    Jag var ute och sprang igårkväll. Det börjar arta sig med både kondition och löpteknik, än så länge putsar jag mina min/km för varje vecka som går 🙂 Ska du förresten springa Tjejmilen i år? Fick precis ett mail från dem och känner mig lite sugen även om jag förstått att det är rörigt/trångt att vara med där. Må bäst, vi kan väl ses snart?! KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s