V Sculpt och P90X2

Körde ett V Sculpt P90X2-pass igår och för en gångs skulle kände jag mig stark. Sen att det rör sig om sjuka mängder pull-ups och chin-ups som jag inte har en chans att klara utan lite hjälp i form av en stol, det är en annan femma. Jag gillar att passet dessutom har en hel del bicepscurls i alla möjliga former och att man får träna balansen på både medicinboll och stabilitetsboll.

Ibland gillar jag att träna och ibland är det surare än surast. I söndags hade jag än surare-än-surast-dag när jag skulle springa långpass. Kropp och ben gjorde allt annat än vad jag ville och det var en ren pina att skrapa ihop 13 km. Hoppas på bättre form farmöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s