51 km i förra veckans löpryggsäck

Fick ihop 51 km löpning under förra veckan. Rekord för min del och det känns i kroppen och i knoppen. Igår sprang jag långpass och från 22 km upp till 30 km var det ganska mycket pest och pina och ångest. Varför gör jag det här och vill jag verkligen lägga så många timmar på löpning. Jag vet inte längre… Igår uteblev dessutom det mentala välmående över mina 30 km så det kändes rätt surt på kvällen när kroppen var trött och mör och den enda känslan var att jag bränt större delen av dagen på något jag egentligen inte var sugen på.

Längtar lite efter dagen för jubileumsmarathon så att jag kan bli av med det.

2 reaktioner på ”51 km i förra veckans löpryggsäck

  1. Naj, naj, naj!! Klart du vill lägga så många timmar på löpning! Det är superhärligt och du är grym! Tänk inte på hur trött du blir utan hur fantastisk du är när du seglar fram i bra tempo. Och hur sjukt imponerade alla runt omkring är av dig! Heja heja heja!!!!

    • Stort tack för peppen, det behövs just nu. Blir fartblind (fast det går långsamt) och tycker inte att jag presterar tillräckligt bra. Inte tillräckligt snabbt, långt, kraftfullt, osv, men om man tittar på det från ett annat perspektiv så är det rätt bra att ta sig runt en löptur på 30 km oavsett om den innehåller några gåpauser. Ibland är ribban lite väl hög när man tittar på sig själv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s