Philips Sonicare Airfloss

Nyligen blev jag utvald som testpilot på Philips nya produkt Sonicare Airfloss. Airflossen skickar ut små duschar med vatten/munskölj som man fyllt på i handtaget.

Tanken är att det ska vara ett roligare och effektivare sätt att rengöra mellan tänderna och att produkten därigenom ska kunna ersätta tandtråd. Riktigt så bra är den dock inte. Det är ett trevligt komplement till att använda tandtråd, speciellt om man fyller den med lite munskölj. Det säger sig kanske självt, men jag inbillar mig att det dessutom fungerar bättre om man har glest än tätt mellan tänderna.

Tycker att priset är väl högt, runt 1000 kr, och tydligen ska munstycket bytas ut med jämna mellanrum vilket tillför ytterligare kostnader. Trevligt att ha testat och jag kommer fortsätta använda den. Har dock svårt att tro att det kommer bli en succé ute på marknaden.

20120704-101110.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s