Lata dagar i Hampetorp

Skönt med en liten minisemester i Hampetorp. Igår sprang jag och M en runda på 8 km och det var tungt. Behöver kanske återhämta mig lite från löpningen ett tag. Fick även bada och plaska i Hjälmaren, 19,2 grader. Det var inte särskilt kallt men jag frös som bara den när jag kom upp och börjar överväga våtdräkt på Ångaloppet. Känns bara surt att införskaffa något som jag antagligen inte kommer använda överdrivet mycket…

20120722-103325.jpg

20120722-103317.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s