Tosselilla

Blå himmel och lek på Tosselilla. Gillar det här sommarlandet, lagom stort och inte för mycket folk. Det finns en vattendel med rutschisar, en del med nöjesfält, en del med djur och massa enorma klätterställningar. Vi hade tur och hade sol större delen av dagen och inledde vårt besök med bad. Därefter en sväng på nöjesfältet och så lite mer bad på det. Båda tjejerna slocknade i bilen på väg hem.

Crawlade lite i en av bassängerna och det kändes bra. Inbillar mig att jag börjar få lite koll på andningen och det känns inte längre som att jag ska dö efter tre andetag. Pulsen har dessutom slutat löpa amok.

20120801-190926.jpg

20120801-190957.jpg

20120801-191030.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s