Säng från Carpe Diem

Dagen började med rensning av den ökända kaoshyllan i hallen. Allt var frid och fröjd tills vi insåg att vi behövde plastbackar eller liknande att sortera sakerna i. Att åka till IKEA kändes som ett alltför stort projekt och vi ställde in siktet på ÖoB istället. Så långt kom vi dock aldrig eftersom vi av outgrundlig anledning fastnade på SOVA istället. Plötsligt var vi mitt uppe i att prova ut nya sängar. Vi släpade runt på varsin kudde och provade fem olika sorters sängar. Från billigare varianter till mer exklusiva som Tempur och Hästens.

Summa summarum, de billiga plastbackarna blev en (speciellt i jämförelse med våra IKEA-sängar) exklusiv ny säng från Carpe Diem (Kornö). Inom 6-8 veckor kommer vårt hem husera både ny bil och ny säng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s