Depplöpning

Tycker inte att mina löppass ger mig den utdelning jag tycker att jag förtjänar, eller så förtjänar jag helt enkelt inte mer än nada, zip, zero, för mina insatser. Det är frustrerande och nedslående och just nu vill jag lägga ner löpningen. Den ger mig ingen motivation och glädje utan genererar bara irritation över att jag är långsam. Långsam och tung. Det enda positiva med löpning just nu är att det är motion och träning.

Kanske behöver lägga in lite löpvila för att orka komma igen, men då kommer jag istället leva med tanken att jag kanske tappar ännu mer och blir ännu långsammare. Eller så kommer jag aldrig igång igen för att det är jobbigt och tråkigt och ångest att springa.

En reaktion på ”Depplöpning

  1. Men hallå! Du springer ju jättesnabbt!! Vad är det här för gnäll? Bit ihop nu!!

    Om du inte springer blir du inte bättre! Däremot kanske du ska sänka kraven på dig själv? Jag känner igen mig i det du skriver men det gäller att kämpa på!! Ibland är det motigt. Jag har slutat titta på tiden och springer just nu bara på känsla. Det får gå så sakta det vill, jag struntar i det, och redan efter tre-fyra pass har jag börjat hitta löpglädjen igen!

    Kanske gemensamma intervallisar någon dag, det blir man snabb av?! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s