Gottehelg

Helgen har varit något sorts rekord i mat och godsaker. Möhippa hos Sofia igår med tapas, vin, godis och gino. Åt på tok för mycket, men det var gott. Mat- och fikafesten fortsatte ute hos syrran i deras nya hus med hembakade muffins och äppelkaka. Precis som jag är Anna en förespråkare för saftiga muffins med mycket godsaker i så här pratar vi muffins deluxe.

För att belöna mig själv för den excellenta kosthållningen denna helg så körde jag ett pass NTC – Perfect Score.

20120916-213032.jpg

2 reaktioner på ”Gottehelg

    • NTC är en app som finns till iPhone och iPad. Det står för Nike Training Club och är en app för funktionell styrketräning som man kör hemma. Passen är alltifrån 15-45 minuter långa och väldigt svettiga. 🙂

      Gärna lunch och prat någon dag. Jag är inne och jobbar på Kungsholmen varje fredag och ibland även något i veckorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s