Ny teknik

I lördags välkomnade jag min nya MacBook Air 13 tum. Klämde och kände även lite på en MacBook Pro 13 tum med Retina-skärm och den skärmen är grym. Kände dock inte att det var värt åtskilliga tusen kronor mer och att dessutom behöva bära runt på en tyngre dator. Jag är väldigt nöjd med mitt beslut om min MacBook Air är redan en kär kamrat.

Ytterligare en glad nyhet är att jag blivit utvald som Smartson Testpilot för nya Samsung Galaxy S III. Som gammal van iPhone-användare känns det lite pirrigt men samtidigt väldigt roligt att få chansen att testa en Android. Upp till bevis, som man brukar säga. Det är dessutom en liten kick att veta att man är utvald som en av 20 personer att få testa när det sammanlagt var 13000 personer som ansökte.

En reaktion på ”Ny teknik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s