Testar Samsung Galaxy S3

Jag har testat Samsung Galaxy S3 i en dryg vecka nu och det har varit rätt drygt… Jag gillar skärmen och vissa roliga features så som motions, men det är nog lite nyhetens behag.

Ser man på det ur ett användarperspektiv så kan jag inte förstå de som förespråkar Android. Det finns inte mycket till logik och gemensam plattform när man utformat hur appar ska fungera och för mig som användare är det både irriterande och störande. Säga vad man vill om att Apple styr hur appar ska fungera, men det är ju just det du får…något som faktiskt fungerar.

Jag vill inte behöva gå igenom femtioelva setupsteg för att få igång telefonen. Jag vill att snygga och funktionella appar ska finnas med från start och att de ska vara lätta att använda. Det finns viss charm i att ha friheten att utforma själv, men det kan väl få gå hand-i hand med något som funkar från start?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s