Misslyckat försök att inhandla simkläder

Att det ska vara så satans svårt att hitta kläder som lämpar sig att simma i. Att simma i sommarens hänga-i-solstolen-bikinis är helt värdelöst. Byxorna vill åka av vid frånskjut och överdelen håller inget på plats vid rotationerna.

Idag gjorde jag en ansats till att i införskaffa nya och bättre kläder. Testade ett par baddräkter och konceptet baddräkt går bort. Vet inte om jag har för lång överkropp men om baddräkten ska passa på längden så ser det ut som att jag drunknar i den på bredden. Min kropp är inte baddräktskompatibel. Punkt.

Testade tvådelad varianter och där är jag för platt upptill och för rund över höfter och rumpa. Hur svårt ska det behöva vara?

Fick i varje fall god lunch…

image

2 reaktioner på ”Misslyckat försök att inhandla simkläder

  1. För överdelen rekommenderas Shock Absorber! Som en sport-BH (som de gör väldigt bra, rent allmänt) för simning! De har även baddräkter med samma funktion, men där krävs det ju att proportionerna längd/bredd stämmer, så det blir inte fullt lika bra. Ett par bra bikinitrosor att simma i skulle dock jag också behöva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s