Baddräkt – ytterligare problem

Jag var kanske inte i mitt esse förra helgen. Vi var och badade på Vilunda-badet i Upplands Väsby med barnen. Trevligt litet bad med äventyrsdel (med mycket folk) och varma undervisningsbassänger (med lite folk).

När vi skulle åka hem var Wilja övertrött och supermammig och det medförde en halvt kaotisk dusch, bastu och påklädning. W ville för sitt liv inte ta av baddräkt och tvätta sig i duschen och när vi väl fått av baddräkten och hon var torr så ville hon inte ha strumpor eller tröja på sig. I tumultet så lyckades jag glömma både mina och Lowas badkläder, men det var det sista jag tänkte på när jag försökte hantera en gallskrikande Wilja som fäktade som en galning för att undvika att bli påtvingad en tröja. Det måste ha varit en syn när jag kom ut ur omklädningsrummet med en halvnaken och superförbannad unge under armen.

Har under veckan vid två olika tillfällen gjort en ansats till att införskaffa en ny baddräkt till Lowa eftersom hon har simskola på lördagar. Well, det visade sig vara hopplöst svårt det med. Man kan väl säga som så att utbudet av badkläder är ytterst begränsat under vintern. Hur svårt ska det behöva vara?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s