Inte min dag

Dagen började med en kaosartad (och givetvis alldeles för sen) lämning på dagis. Stress stress… Vid dagis inser jag att jag glömt barnens extrakläder hemma. Stressa lite till… I sista sekund inser jag även att jag glömt åkkort och kontokort i skötväskan som står därhemma. När ska den här dagen ge mig ett break.

Jobba jobba jobba. Inte så mycket stress faktiskt. Stressa iväg till Åhléns för att sista-minuten-shoppa luciakläder till barnen. Detta är något som kan tyckas simpelt, men när luciakläderna ska på ovanpå overallen, då snackar vi utmaning (som ofta slutar med ledsna och uppgivna barn). Well okej, lucialinne kan man köpa i XXL, men i år då Lowa vill vara pepparkaksgubbe, då blir det klurigare. Fick bli andrahandsvalet, tomteutstyrsel. Så var det dags för ännu lite mera stress för att ta mig till bikramyogan. Ramlar in fem minuter innan passet med hjärtat i halsgropen.

Inte mitt bästa och mest fokuserade yogapass, tankarna var på helt andra saker. Lugn och fin men med hemlängtan sladdade jag sedan fram (till fots) i snömodden från Humlegården till Stockholms Östra. Ända tills jag stod på näsan (eller knäna) i snömodden. Strumpbyxorna satt som spacklade med brun slaskig snö på benen. Just lovely… Vad mer kan den här dagen slänga på mig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s