Bästa skidåkningen i Åre

Konferens med jobbet i Åre och som kontrast till förra årets pissväder med ösregn så har vi detta år haft kanonväder. Skidåkningen har varit perfekt i mina mått mätt och jag inser att det börjar bli dags att införa skidåkningtradition i vår lilla familj nu när W fyller tre år. Jag blir varm inombords när jag ser alla knattar fara fram och tänker på att mina egna borde få göra detsamma.

Utöver fantastisk skidåkning så har vi ätit massor av god mat. Vi har fått avnjuta trerätters på Nordic Light Hotel, Vinbaren i Åre och Bustamons fjällgård. Nordic Light bjöd på en enastående crab cake med ramslöksmousse. Höjdpunkten på Vinbaren var Ceviche på lax och pilgrimsmussla med chili, lime och koriander och på Buustamons var det kryddstekt renytterfilé och bringa, selleri och mandelpotatisskojs, smörstekt persiljerot och trattkantarell, sherryvinägersky.

20130317-215649.jpg

En reaktion på ”Bästa skidåkningen i Åre

  1. Hej Tännforsen! 🙂 Vi hade en fantastisk påskvecka hos svärisarna däroppe, lill-busan gick i skidskola hela veckan och erövrade till sist utförsåkningens ädla konst. Varmt i hjärtat, jajamänsan!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s