Smart

SpringSara tipsade om att man kan ta tillvara på bananer som börjat bli bruna genom att skiva upp och frysa in. Dessa munsbitar blir sedan perfekt att ha i smoothien eller proteinshaken.

20130502-120831.jpg

3 reaktioner på ”Smart

  1. Det är så konstigt med din RSS-feed, inläggen kommer alltid i klump flera stycken åt gången, istället för direkt när du skriver dem. Tror inte att det är nåt jag gjort, så kan du kanske kolla om det finns nån inställning du kan ändra nånstans typ? Känns ju trist att få läsa inläggen i efterhand liksom…

    • Hmm, kikade på det där men kan inte se att jag skulle ha någon inställning som jag kan styra över. Använder ett wordpress-tema och kanske är det något som strular där. Eller att jag så gott som alltid bloggar via mobilen och att det medför någon synkproblematik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s