Balans & kraft

Jag har inget gymkort eftersom jag tycker att hemträning fungerar minst lika bra eller till och med bättre. Jag springer utomhus oavsett väder, tränar yoga som jag hittar på nätet i vardagsrummet, När det är dags för styrka väljer jag något P90X-pass eller NTC. De redskap jag använder är balansboll, medicinboll, hantlar med reglerbar vikt, yogamatta, foamroller, push-up bars och en pull-up bar (sådan som hängs i dörröppningen utan fastskruvade fästen).

Funkar det då? Det handlar om inställning. Känner man sig trygg med de övningar man ska göra och är motiverad så tror jag absolut att kan man få bra resultat. Jag har aldrig varit så vältränad som jag var efter tre månader med P90X och löpning, men som med all träning så gäller det att genomföra. Just push play, som Mr Tony Horton brukar säga och push through som titt som tätt dyker upp i NTC.

20130510-080650.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s