I regn

Imorse fick jag inte bara nybakade scones utan fick även gå skattjakt som Lowa fnulat ihop. Hon hade skrivit små lappar som ledde till nästa ledtråd och skatten bestod av ett rosa papper dekorerat med hennes finaste klistermärken. Wilja bidrog med hela tre alster.

Lowa hade på egen hand skrivit Lowa Namsta (namnsdag) Linda på sitt verk. Morsdag eller namnsdag, sak samma bara vi får fira. Tycker att det är lite extra roligt att hon faktiskt börjat ljuda sig fram till ord, som namsta.

Efter frulle stack vi till Junibacken för lek och bilderboksfestival med kusinerna Roy, Mio och Ava. Tre och en halv timme senare var vi alla rätt möra när vi begav oss hemåt. Eftersom sagotåget inte funkade fick vi fribiljetter så det lär bli ytterligare besök på Junibacken.

På kvällskvisten fick jag ett ryck och stack ut på 60 min löpning i regn blandat med ösregn. Kunde dock konstatera att det trots detta gick finfint att springa i t-shirt.

20130526-202124.jpg

20130526-202717.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s