Knådad

Jag svängde runt ordentligt i humöret efter gårdagens simning. Från att ha varit surtant kände jag mig både stark, glad och duktig. Simningen gick riktigt riktigt bra och jag känner mig kontrollerad och stabil. Fick köra massor av roliga övningar och för en gångs skull kändes det som att hela gruppen var rätt jämn avseende hastighet.

Vi fick avsluta med att testa starter från pall och wow vilken fart man fick.

Idag har jag varit och blivit idrottsmasserad och känslan i kroppen är nästan obeskrivlig. Känner mig mjuk, följsam och härligt avslappnad. Är pepp inför lördag och är övertygad om att det kommer bli roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s