Uppför pulkabacken

Hoppade i mina trailskor och stack ut på en kvällsrunda. För att träna löpning på ojämnt underlag tog jag ett par tre steg åt sidan och sprang på gräs istället för asfalt. Det är fascinerande att det är så stor skillnad mellan att springa på asfalt och på gräsmatta. Man tvingas vara mer alert och koncentrerad för att inte snava eller trampa snett.

Sprang ca 1,5 km för att sedan köra åtta backintervaller i den backe som vi på vintern brukar åka pulka i. På vägen hem la jag ut rundan något för att få ihop minst 5 km. Kan tillägga att jag testade att hålla koll på löpningen med Funbeats iPhone-App och den hade god potential tills den slarvade bort halva mitt löppass. Skräp.

20130703-233802.jpg

20130703-233808.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s