Simning i Rösjön

Premiärsimmade ute och i nya våtdräkten igår. Det var inte en helt angenäm upplevelse. Jag känner ett starkt obehag när det kommer till simning i öppet vatten. Det går fint så länge jag håller mig nära stranden men så fort jag är ute på djupare vatten så får jag lätt panik och känner en otrolig stress. Det funkar inte jättebra när man försöker crawla eftersom lugn är a och o då.

Hade dessutom stora problem att navigera, men det gick betydligt bättre när jag idag körde ytterligare ett crawlpass.

20130712-190111.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s