15 km vilja

Har släpat mig runt Ensta-spåret idag på kvällskvisten. Idag var en sådan där dag då jag kände mig stark men fick slita som ett djur ute i spåret. Det var varmt, solen gassade, jag hade ätit på tok för lite och antagligen druckit för lite under dagen. Hade med mig vätskebälte med fyra dl vatten och i vanliga fall behöver jag inte ens ha med dricka på distanser under 15 km. Trots det slurpade jag i mig över en liter vatten så fort jag var tillbaka vid bilen.

Jag fick frångå min utmaning att inte stanna under löppasset och pusta ut vid åtskilliga tillfällen. Jag var helt slut i tid och minut och är lätt överraskad över att jag trots detta fullt beslutsam ändå tog ett extra varv på den fem km långa slingan på Enstas enmilare. Totalt 15 km med mina Acceleritas och just nu känns varenda kilometer i dessa skor välkomna för att förbereda mig inför drabbningen med Ångaloppet.

20130713-211157.jpg

20130713-211250.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s