Sommarbullar

Jag har känt mig sliten efter gårdagens supertusingar. Det var dock en trevlig bekantskap och jag kände mig lite extra stolt när jag sprang förbi en bekant på Tibble IP och hon tyckte att jag sprang snabbt. Sådant är gott för självförtroendet.

Dagen har inkluderat rabarberskörd, saftkok och bullbak. Körde Leilas recept på vetebullar från A Piece of Cake. Fyllde hälften med vaniljkräm och de övriga med smör, socker och vaniljsocker. My godness, vilka goda och fluffiga bullar. Det var bättre än köpebullar från finbageri.

Har även gjort fint runt plommonträdet i trädgården. När vi fick fiber indraget i huset grävdes en hel del stora stenar upp och dessa pryder nu stammen runt trädet. Grannen kom förbi och gav komplimanger medan Lowa tyckte det såg ut som en grav.

20130718-182623.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s