Äventyrsdagar i Hrvatska

Det har varit en händelserik resa med bra konferenspass och spännande aktiviteter. Vi har bland annat varit ute på rafting med inslag av fantastiska miljöer och adrenalinframkallande små miniäventyr. Vi fick till exempel hoppa ur flotten och flyta med forsen i ett av de snabba partierna. Vid en 5 meter hög klippa fick vi dessutom välja om vi ville testa att hoppa från den och jag var den enda i min flotte som nappade på idén. Det var högt (och det tog en stund innan jag fick kroppen att hoppa), men vilken kick jag fick. Riktigt häftigt och jag känner mig stolt över att våga omfamna dessa äventyr.

På lördagen åkte vi ribbåt ut till ön Soltas. Det var som att åka berg-och-dalbana och tårarna sprutade av alla skrattanfall. På Soltas passade jag på att simma tillsammans med Kicki. Det otroligt salta vattnet bjöd på fantastisk sikt och spännande marint liv (speciellt i jämförelse med svenska vatten).

Simningen vid Soltas var så pass givande att Kicki och jag bestämde oss för att stiga upp tidigt på söndagsmorgonen innan konferenspasset och hänga med Jakob och Peter ner till havet. Klockan 7.45 hoppade vi i och simmade en halvtimme. Jag har svårt att se hur dagen hade kunnat starta bättre.

Med konferensen i backspegeln kan jag känna att den var givande på många sätt. Extra plus i kanten för att äventyrslusten som bubblar i mig fick sitt lystmäte.

20130916-090527.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s