Dubbelt upp igår

Jag gillar det här med transportlöpning och extra mycket när jag får sällskap av Martin. Känns bra att ha någon att prata med plus att jag tenderar att hålla ett bättre tempo när han är med och drar. Vi är lyckligt lottade som får hjälp av farmor med hämtning på måndagar så min plan och förhoppning är att vi ska kunna transportlöpa hem varje måndag.

På kvällen hade jag gymdate med Jessica och jag fick så gott som vända i dörren. Vi skulle testa gymmet på nJoy och värmde upp med 15 min på löpbandet. Mina ben tyckte väl att det var sådär efter långpass på söndag och löpningen hem, men jag körde på. Därefter testade vi lite maskiner och det var precis lika tråkigt och forcerat som jag alltid tyckt. Man tvingas sitta, stå i konstiga ställningar och det gör ont på de mest udda ställena. Tacka vet jag fria vikter, där känner jag mig hemma. Rundade av med 2000 m rodd och jisses vad det kändes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s