Blickar mot 2014

2014 har potential att bli ett riktigt fint tränings- och tävlingsår. Jag har redan börjat sondera terrängen och jag vet att min vapendragare Sofia gör detsamma. Känns som att Stockholm Marathon, Ångaloppet och Hofors Adventure Race är givna (gäller bara att lyckas knipa en plats i de olika loppen).

Bubblare och nya bekantskaper som redan nu är spikade är Göteborgsvarvet och Amfibiemannen (som jag kommer köra i mixlag med Martin). Det kommer med stor sannolikhet bli några lopp till. Återstår att se vilka det blir.

Måste även få tillägga att jag har bra flyt i min sim- och löpträning. Igår körde vi en del intervaller på simningen och även övningar där vi fick laborera med antal andetag. Känns som att jag är jämn och fin i intervallerna och att jag klarar utmaningar med andningen utan problem.

När jag gav mig ut på min intervallrunda på land under lunchen idag så önskade jag att jag kunde hitta samma flow i löpintervallerna och efter en trevande uppvärmning så föll jag faktiskt in i ett perfekt tempo. Börjar ana att jag kanske får ett bättre löpsteg när jag trycker på med lite fart. Roligt att få vara på topp!

20130926-172749.jpg

En reaktion på ”Blickar mot 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s