Onsdagscrawl

Igår fick vi träna på att hitta rätt position i vattnet och laborera med benspark samt tryck i draget. Inte så mycket snabbdistans igår och det var rätt trevligt att få känna sig fram i något lugnare tempo.

Vi fick även analysera våra undervattensfilmer från förra gången och det var jättenyttigt och upplyftande. Enligt coachen så har jag fin grundteknik, bra vattenläge och träffyta. Det jag kan finslipa är att ligga kvar i utsträckt läge pyttelite längre i samband med andning samt att använda en mindre rörelse vid kicken för att byta läge i rotationen.

20131003-092845.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s