Att finna lugn

Hösten är generellt en mindre positiv tid för mig, men den här hösten försöker jag möta på nya sätt. Jag tillåter mig själv att stanna upp och vara i nuet med Lowa och Wilja. Passar på att kramas extra mycket med tjejerna, gosar upp bredvid Wilja i hennes kojor av kuddar, filtar och stolar. Jag tar del av alla insiktsfulla reflektioner som Lowa presenterar och ser hur hon strålar. Mina fina tjejer och min vackra man, de ger mig lugn.

Den här hösten testar jag även ett mer uppstyrt och mer frekvent träningsschema där jag varvar löpning, simning och yoga. Jag märker att träning också har en rogivande effekt på mig. Jag sticker ut och springer eller simmar och där och då är tankarna helt befriade från stress, måsten och höstdepp.

20131007-222301.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s