Sjunkande båt

En och en halv vecka. Det är inte lång tid. Men när jag idag stack till simhallen så kändes det som att det gått en och en halv evighet sedan jag simmade. Uppvärmningen var trög, brillorna läckte, det klorerade vattnet var konstant närvarande och svidande i näsan och andnöden låg och lurade.

Hade ingen struktur eller plan och det blir sällan bra. Det kändes som att jag ägnade mig åt att slugga mig fram som en plog eller halvsjunken båt. Men fasiken vad den där plogen var bra på att voltvända. Snurr, spark, vänd. Snurr, spark, vänd…

3 reaktioner på ”Sjunkande båt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s