Druttade ner

Idag tassade jag rätt ner i julstressträsket. Det kom plötsligt men vips så hade jag sjunkit ner till midjan (lite som när Sofia plötsligt fastnade med ena benet i en myr under Hofors Adventure Race). Kan tyckas vara en konstig tankebana men jag anar att det kan vara symboliken i det hela som jag ska ta fasta på. Oavsett om du fastnat i en myr eller ett julstressträsk så kommer det lösa sig och oron kommer att stilla sig.

Tänk, nu blev jag genast på bättre humör när tankarna fick vandra fritt och jag åter fick minnas hur det var att leka multisport i Hofors. Tror jag väljer att stanna där i tanken ikväll. God natt!

En reaktion på ”Druttade ner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s