Köttbullar

Vi har en treåring som

  1. Gillar köttbullar
  2. Är inne i treårstrotsåldern

Under den senaste halvtimmen så har jag försökt att inte påverkas mentalt av att lillfröken skriker ”köttbullar” om och om igen. Jag har förklarat att vi inte äter köttbullar klockan halv nio på kvällen och att hon kan få en banan istället. Icke då, hon vill ha köttbullar.

Jag kan springa långpass på två mil, intervalla i branta backen i Tanto men när det kommer till att klara av att någon är helt oresonlig och vägrar sluta skrika köttbullar, då får jag problem. Något mentalt jobbigare än att utöva maktkamp med en treåring är svårt att föreställa sig (i alla fall just nu).

20131223-204544.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s