Heppity peppity

Det händer att jag tappar sugen på min träning ibland. När det inträffar är det dags att ta på tänkarhatten och kliva ur lådan. Det finns ofta sätt att hitta tillbaka till motivationen om man vågar tänka nytt.

Det kan handla om att börja springa på känsla istället för att klocka varje steg och hjärtslag eller att testa ett helt nytt gruppträningspass eller kanske att hitta en ny löparkompis. Kanske får man kliva ur sin comfortzone för att hitta peppen och för att ta sig över den där första tröskeln (som ibland är yttepytte och ibland gigantisk).

Vad svamlar jag egentligen om? Jo, jag känner att min simning har stannat av och att jag behöver något nytt för att hitta tillbaka till glädjen. Ett alternativ hade kunnat vara att lägga simningen på hyllan ett tag, men det vill jag inte. Jag vill simma, men jag vill känna att jag utvecklas. Har börjat snegla på en mastersgrupp och kanske är det där jag kommer finna min motivation.
Inga moln på min himmel.
20140306-194205.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s