Första utepasset i pool

Kl 7.30 imorse klev Kicki och jag in på Eriksdalsbadet för att damma av våtdräkterna och testa lite olika paddelstorlekar. Det var en fantastisk dag för utesimning och våtdräkten hade inte behövts för värmens skull. Däremot var det nyttigt att få testa den och påminnas om hur vattenläge och teknik funkar med den på. Jag upplevde att jag blev väldigt trött i armar och axlar av det motstånd som dräkten gjorde. Tror dock att detta är en vanesak då jag inte upplevde att det var så i slutet av förra säsongen.

Vi utvärderade de gröna (S) och de orangea (XS) paddlarna från Malmstens för att komma fram till vilka vi ska köra på Stockholm swimrun. De gröna kommer antagligen att bli för tunga att köra under 4 km så det lutar just nu åt modell mindre. Vi testade att drafta lite och jag tror att det kommer att funka kalas med lina på plats.

I helgen ser det ut som att det vankas öppet vatten-premiär.

 

 

20140523-124859-46139161.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s