Dags att byta skor

Jag körde mitt första swimrunlopp 2012 och då föll valet av sko på Icebug Aceleritas 2. Jag har varit väldigt nöjd med skon och den har visat sig vara så pass hållbar att jag har kunnat använda den som terränglöpning-, vinter-, och swimrunsko fram till och med Ångaloppet 2014. Två år av tuffa prövningar och jag har blivit alltmer förtjust i skon. Efter söndagens Ångalopp så insåg jag dock att det är dags att säga tack och hej till dessa vapendragare. Det har gått hål på ovansidan och innersulan ska vi egentligen inte ens tala om. Under Ångaloppet kände jag tidigt att jag fick en blåsa under foten och vid närmare inspektion av skon efetr loppet så visade det sig vara innersulan som hade släppt och knölat ihop sig.

IMG_1448.JPG
Nu blir det till att köpa ett par nya skor och det fort eftersom jag behöver ett par till Hofors Adventure Race på söndag. Nya skor så tätt inpå ett race kanske du tänker nu. Skavsår från nya skor eller skavsår från gamla skor spelar kanske inte så stor roll, som min kollega Kicki så klokt sa.

IMG_1357.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s