Vilovecka – say what?

Jag är usel på att låta kroppen få vila från träning regelbundet. Jag brukar slänga in en vilodag eller två när jag känner att det behövs men jag tror aldrig att jag haft en hel vilovecka.

Under Hofors Adventure Race aka 10-timmarsracet och kanske framför allt efter Hofors så sa jag att jag absolut skulle ha en vilovecka efter Kebnekaise. Att tävla två helger i rad och att därefter bestiga berg kan få resultera i lite välförtjänt vila.

Nu kan ni kanske gissa vad det första jag gör är. Ja, inte är det att vila. Istället drar jag ut på lunchintervaller och flåsar som ett djur redan under uppvärmningen. Intervallerna då? Ja de gick såklart uselt eftersom kroppen och hjärnan tyckte jag var dum i huvudet som ens försökte.

Vad är det för fel på mig? Hur jäkla svårt ska det vara att vila!?

Marsvinet Margareta

IMG_1670.JPG

En reaktion på ”Vilovecka – say what?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s