I bassäng

Jag har haft ett uppehåll i simningen och kan inte säga att det är helt ofrivilligt. Har känt mig lite less och har via mina egna prioriteringar inte gett simningen tillräckligt med tid för att utvecklas. När jag inte utvecklas så tappar jag intresset.

Eftersom jag har siktet inställt på ett antal swimruns nästa år så har jag ett behov av att bryta detta mönster. Min ambition och plan är därför att börja simma med en mastersgrupp för att hitta tillbaka till glädjen i att simma.

Var en sväng till Tibble igår och simmade. Utan plan och med enda syfte att komma i och simma några längder. Det kändes rätt tungt och tufft i axlar men i övrigt gick det över förväntan. La en del tid på att träna voltvändningar och de kändes förvånande nog lugna och stabila.

Min upplevelse är att jag har god potential att bli bättre med ett större teknikfokus och att jag fortfarande är en bra bit ifrån min bästa nivå. Det gör det hela mycket mer spännande. Hur stor utveckling kan ske de närmaste månaderna?

IMG_2369.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s