Backar i regn

Visst kan man springa oavsett väder. De första gångerna känner man sig som en viking men storhetsvansinnet trappas av i samma takt som man avdramatiserar löpning i mindre bra väder. Sedan att resten av världen antingen ser en som en tuffing eller en idiot, det är en annan femma.

Jag tycker att det kan vara härligt att springa i regn. På med löparkläder och en keps och du är redo. Idag sprang jag backar och det gick allt annat än spänstigt och fort. Men jag bockade av sex backar om ca 1:20 sekunder innan jag joggade tillbaka till jobbet.

IMG_3083.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s