En lördag med kvalitet

Min främsta kvalitetstid är att få vara med min familj. Det kommer alltid att hamna högst på min prioriteringslista. Jag mår som bäst när familjen är i harmoni och vi upplever saker tillsammans.

Sedan värdesätter jag mina intressen som i mångt och mycket handlar om olika former av träning och äventyr. Kärnan är fortfarande min familj och av den anledningen försöker jag anpassa min träning till att ske när den inte tar tid från mig och familjen.

Jag kanske springer backintervaller en lördagskväll eller långpassar på väg hem från jobbet. Det handlar om att planera och att inte vara rädd för att planera om när det behövs. Svårare än så är det inte.

Parkhäng med mina tjejer på dagen.
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/838/20450450/files/2014/12/img_3950.jpg /home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/838/20450450/files/2014/12/img_3947.jpg

Backintervaller på kvällen.
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/838/20450450/files/2014/12/img_3965.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s