Inga ultraintervaller men väl ett långpass

IMG_5947

Hade tänkt haka på Pace on Earths ultraintervaller under lördagen men min kropp skrek efter vila. Inte så mycket pga hård träning utan snarare som en följd av en intensiv jobbvecka med tre långa dagar av extra koncentrationskrävande workshops. Sådant tar på krafterna och man ska inte underskatta hur saker som inte är direkt kopplade till träning kan påverka kroppen och ens krafter.

Jag tog helt sonika en vilodag och det var välbehövligt. Har haft (och har) en del ansamlad stress i kroppen som dels hänger kvar sedan veckan som gick men även inför den kommande då ytterligare en tredagars workshop väntar. För att eliminera lite stresshormon så tog jag mig ut på långpass á 18 km idag. Vill inte ljuga och säga att kroppen jublade men det var ändå rätt skönt att få lyssna på lite podcast och ljudbok och bara få vara. Försökte hålla mig i eller intill skogen för att slippa de värsta isvindarna. Pretty please, kan inte våren komma på riktgt nu?

IMG_5949

Om man inte tål gels så funkar barnmat i form av fruktpuré.

IMG_5953

Avslutade med lite stig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s