Träningsvärk med stort T

 

 Min kropp lider av ohygglig träningsvärk som inte på något sätt kan anses vara lokal. Den är överallt. I varenda liten muskel och att gå i trappor, öppna dörrar, sätta upp håret och hosta är smärtsamt. 

Jag gillar träningsvärk generellt men massiv träningsvärk överallt är på gränsen till outhärdligt. Förstår inte för mitt liv hur jag ska kunna simma ikväll när rotationer i axlarna får det att bränna likt tusen eldar i axlar och rygg. Vi ska inte tala om att försöka ha båda armar i streamlineposition. Jag är för tillfället oförmögen att räta ut armbågarna. 

Jag har PT-Ingas cirkelpass och Rubins plyopass (samt min träningsglada kropp) att tacka för denna temporära smärtattack. Tack!

En reaktion på ”Träningsvärk med stort T

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s